Map

Doe mee

Doe mee

Hoe klinkt jouw stad eigenlijk? Wij – muziekgroep Slagwerk Den Haag - zijn heel benieuwd, dus we gaan op onderzoek uit. Samen met jou. Doe ook mee!

Maak je eigen sample met geluiden uit jouw buurt! 

Wat hoor je allemaal bij jou in de buurt? Hoor je trams? Schreeuwende buren of de wind die door de bomen blaast? Een skateboard dat over de stoep scheurt misschien? Zijn er geluiden waar je blij van wordt? Of juist bang? Neem geluiden op in je eigen wijk, maak er een sample van en upload het. Alle geluiden bij elkaar….worden ineens muziek! 

Geluiden opnemen, uploaden ...

Geluiden opnemen doe je tijdens een workshop met Slagwerk Den Haag of je doet het zelf. Je opgenomen geluid kun je hieronder uploaden, zodat wij het op de kaart kunnen plaatsen.

Files must be less than 10 MB.
Allowed file types: mp3 ogg wav flac m4a aac.

... en geluiden luisteren

Benieuwd naar samples van andere Haagse kinderen of je eigen sample terughoren? Klik op de icoontjes op de kaart voor een playlist.

Iedereen kan jouw geluid horen!

Niet alleen via de site, maar ook nog op een hele bijzondere manier. In januari en februari 2017 komt er een geluidskunstwerk - gemaakt door de Haagse componiste Aurélie Lierman - in Den Haag waarin àlle geluiden worden gebruikt. Iedereen kan dit dan dus horen! Houd onze site in de gaten om te zien waar het geluidskunstwerk staat in de stad.

Doe mee en win! 
De 5 mooiste, bijzonderste, gekste samples winnen een  bijzondere prijs: een echte GoPro action camera! Als je meedoet maak je bovendien kans op een middag muziek in onze Haagse slagwerkstudio met je broertjes, zusjes en ouders! Onder de inzenders van de samples worden 40 kaarten voor deze middag verloot.

You are here